18/10 Massajogging (OLC) 9,9km - 45:05 - 13,17 km/h

Zaterdag 18/10: Dit keer ben ik het niet vergeten. De massajogging sluit traditioneel het Oostends Loopcriterium af een laatste keer 10 km zweten en afzien in het Maria Hendrikapark. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door loopclub De Olifant Deze club levert ook altijd de grootste groep deelnemers aan de wedstrijden van het criterium. Start en aankomst worden gegeven aan een lokale school.
Om drie uur weerklinkt vrij onopvallend een sirene en we zijn vertrokken. Eerst een klein blokje om om het pak al wat uit te dunnen alvorens we smalle paadjes van het park opdenderen. Halverwege de eerste ronde vind ik een koppeltje dat precies de goede snelheid heeft en ik besluit om hen de rest van de wedstrijd te volgen. Hoewel de wedstrijd net als de Koninginneloop in het Maria Hendrikapark plaatsvindt, is deze véél minder zwaar. Ze is korter en er zitten minder hoogtewissels in. Toch kunnen we nog enkele lopers bijhalen en na 45 minuten zit ook deze wedstrijd erop.
Nu gaan we zachtjesaan uitbollen van het seizoen. Nog juist links of rechts nog een wedstrijdje voor de fun zoals de run4fun of een kerstcorrida ofzo..
tot de volgende...

1 opmerking:

Patrick zei

Dag Kris,juist je blog ondekt,via ,via,best leuk om eens een loper te vinden die zowat mijn stijl van trainen heeft,ik ga je bij mijn links zetten zodat ik al eens kan komen piepen,als het mag?
grz
Patrick
http://www.bloggen.be/funrunner